Άρχισαν τα στοιχήματα για το μωρό της Kate Middleton!


Καθώς η μέρα που η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς πλησιάζει, τα στοιχήματα στη Μ. Βρετανία γύρω από το φύλο του μωρού δίνουν και παίρνουν.

Το 90% των ανθρώπων, που έχουν μέχρι στιγμής στοιχηματίσει, πιστεύουν ότι ο μικρός πρίγκιπας George θα αποκτήσει αδερφούλα και μόλις το 10% θεωρούν ότι η Kate θα γεννήσει αγόρι. Μάλιστα η τελευταία δημοσία εμφάνιση της εγκυμονούσας Kate, που ήταν ντυμένη στα ροζ, έβαλε φωτιά στα προγνωστικά.



Επίσης, πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν και για το όνομα που θα πάρει το μωρό. Το επικρατέστερο κοριτσίστικο όνομα με βάση τα έως τώρα τοιχήματα είναι το Alice, ενώ αν τελικά το μωρό είναι αγοράκι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ονομαστεί James.

Φυσικά από το παλάτι δεν αποκαλύπτεται τίποτα, εκτός από το ότι η Κate θα γεννήσει στο ίδιο νοσοκομείο, που γέννησε και την πρώτη φορά, το St Mary's Lindo Wing. Μάλιστα ήδη στους δρόμους γύρω από το νοσοκομείο απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων, γεγονός που σημαίνει ότι η μεγάλη μέρα είναι κοντά.